Belingem pauzira tri nedelje zbog povrede zgloba

Izvor: B92, 11.Feb.2024, 16:54

Belingem pauzira tri nedelje zbog povrede zgloba

Fudbaler Reala i engleski reprezentativac Džud Belingem odsustvovaće sa terena oko tri nedelje zbog povrede levog skočnog zgloba, prenosi španska Marka.

Belingem se povredio na meču 24. kola španske La Lige protiv Đirone, koji je madridski klub dobio rezultatom 4:0.

Engleski fudbaler je postigao dva gola na ovoj utakmici, ali je zbog povrede zamenjen u 57. minutu.

"Belingemu je posle današnjih medicinskih pregleda dijagnostifikovano teže uganuće >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << levog skočnog zgloba", saopštio je Real, ali nije naveo koliko će engleski fudbaler morati da pauzira.

Međutim, Marka navodi da će Belingem da propusti oko tri nedelje.

On će da propusti prvi meč osmine finala Lige šampiona protiv Lajpciga, kao i utakmice sa Rajom Valjekanom, Seviljom i Valensijom u La Ligi.

Engleski fudbaler bi na teren mogao da se vrati šestog marta na revanš duelu osmine finala Lige šampiona protiv Lajpciga.

Belingem (20) je ove sezone odigrao 29 utakmica za Real, postigao je 20 golova i imao osam asistencija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.