Beker: Novak me je zvao posle gubitka prvog mesta, on je veliki pobednik

Izvor: Blic, 20.Dec.2013, 15:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beker: Novak me je zvao posle gubitka prvog mesta, on je veliki pobednik

Novi trener Novaka Đokovića, Boris Beker objasnio je kako je došlo do saradnje sa našim najboljim teniserom.

Legenda "belog sporta" rekla je za BBC da ga je Nole zvao u oktobru kada ga je na svetskom tronu smenio Rafael Nadal, iako ga je Đoković pobedio u finalu Mastersa u Pekingu.

"Iznenadio me je poziv Novaka i njegovog menadžera, zaista to nisam očekivao. Ipak, bio sam vrlo počastvovan", rekao je Beker i otkrdio da je su u više navrata razgovara >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pre nego što je prihvatio ponudu.

Novi tandem imao je sastanak u četvrtak u Marbelji, a nemački trener će prvi put u Noletovom boksu sedeti na egzibicionom turniru u Abu Dabiju.

"Ovo nije posao koji se radi polovično, to ne bi bilo dobro ni za mene ni za njega. Moraš da budeš maksimalno posvećen onome što radiš. Želeo sam da se vidim sa njim, da vidim koliko je još 'vatre' ostalo u Novaku i šta ja tu mogu da uradim", rekao je Beker.

Bivši nemački teniser će putovati sa Novakom na većinu turnira, a Marjan Vajda samo na četiri.

"Imao je nekoliko nesrećnih poraza u finalima grend slemova. Ipak, on je veliki pobednik i stalno želi da uđe u istoriju tenisa. Činjenica je da ga je Nadal pretekao i da je Marej napredovao, govorimo o vrhunskom nivou igre. On je da mu je potreban neko u boksu i to je razlog zašto sam tu", istakao je Beker.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Novak Đoković finale

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.