Beker: Nole je jedan od favorita na Vimbldonu, mora da preboli poraz na Rolan Garosu

Izvor: Blic, 10.Jun.2014, 12:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beker: Nole je jedan od favorita na Vimbldonu, mora da preboli poraz na Rolan Garosu

Boris Beker, trener Novaka Đokovića, istakao je da srpski teniser nije grešio ni u čemu protiv Rafaela Nadala, te da je agresivnost igrača iz Španije uticala da se Nole povuče i bude poražen u finalu Rolan Garosa 6:3, 5:7, 2:6, 4:6.

"Đoković ni u čemu nije grešio, samo je možda bio pasivniji u nastavku duela, dok je Nadal bio sve agresiviniji kako je odmicao okršaj. Nadal je stizao lotpice >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << na koje ostali teniseri ne bi ni krenuli, dok Novak nije našao ravnotežu sa druge strane. Mora da se igra na najvećem nivou kako bi porazili Rafu na Rolan Garosu", rekao je Beker za nemačke medije.

Beker je takođe potvrdio da su Novaka mučili stomačni problemi, a onda naveo da je sada vreme da se preboli poraz u finalu Gren slema u Francuskoj, te da se Đoković mora posvetiti predstojećem Vimbldonu.

"Potrebno je nekoliko dana da se težak poraz preboli, ali je potrebno da se posle toga kaže sebi da je sve u potpunom redu i da se nastavi dalje. Dobra stvar je to što je Vimbldonu na travi i drugačije se igra, dragi su favoriti", naglasio je Beker.

Nemac je za kraj izjavio da su, po njegovom mišljenju, Endi Marej, Rafael Nadal i Federer, pored Novaka, glavni favoriti da slave na Vimbldonu.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Novak Đoković finale

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VIDA RANE: Novak Đoković utehu od poraza na Rolan Garosu našao na Ibici (FOTO)

Izvor: Kurir, 10.Jun.2014

Najbolji srpski teniser Novak Đoković rane od finala Rolan Garosa leči na Ibici...Đoković se direktno iz Pariza, zajedno sa Viktorom Troickim i nekoliko prijatelja, uputio u ovo popularno špansko letovalište, gde će pokušati da zaboravi na poraz od Rafaela Nadala i koncentriše se za naredne...

Nastavak na Kurir...

Toni Nadal: Da je Đoković izdržao do petog seta pobedio bi Rafu!

Izvor: JavneVesti.com, 11.Jun.2014, 11:57

Rafa je bio iscrpljen tokom četvrtog seta i uspeo je nekako da ga privee kraju, ali da je ušao u peti ne bi izdržao jer Novak je fizički jači od njega, rekao je stric i trener najbolje igrača sveta. .  . Toni Nadal, stric i trener najboljeg svetskog tenisera Rafaela Nadala, otkrio je da je...

Nastavak na JavneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.