Beker: Đoković i Agasi možda i najveći svih vremena!

Izvor: Vesti-online.com, 06.Jun.2017, 12:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beker: Đoković i Agasi možda i najveći svih vremena!

Nekadašnji trener srpskog tenisera Novaka Đokovića, Boris Beker, izjavio je da su Rafael Nadal i Rodžer Federer glavni favoriti da sezonu završe na prvom mestu ATP liste.

Legendarni Nemac ne veruje da će vodeći tandem Đoković - Endi Marej ostati na vrhu na kraju godine, već je prednost dao trenutno četvrtom, odnosno petom igraču sveta.

- Sve je otvoreno. Rafa i Rodžer su po meni favoriti, potom Tim i Zverev, a ne Đoković i Marej, iako >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << mislim da će se vratiti u staru formu - rekao je Beker za švajcarski "Tages Anzeiger".

Beker je ponovio da je Đoković napravio pravi potez angažovanjem Andrea Agasija na mestu trenera kao njegov naslednik.

- Moj odlazak je situacija kao u fudbalu, imaš 15-20 igrača i poznatu priču o smeni. Zadovoljan sam što me je Agasi nasledio. Mislim da ta saradnja može da bude uspešna zbog harizme, ličnosti i shvatanja tenisa. Agasi i Novak su dvojica možda i najvećih tenisera ikada.

Beker je, ujedno, stao u odbranu Đokovića posle kritika zbog slabijih rezultata.

- Novak je osvojio sve i možda se malo umorio od tenisa, sve razumem. U drugom delu sezone nije bio u krizi, osvojio je Toronto i stigao do finala na US Openu i Završnom mastersu, što je odličan rezultat. Nadal nije tri godine osvojio gren slem titulu i niko ništa loše ne govori o tome - zaključio je Beker.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Rafael Nadal,   Federer

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

"Nadal i Federer favoriti da završe kao prvi"

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Jun.2017

Nekadašnji trener srpskog tenisera Novaka Đokovića, Boris Beker, izjavio je da su Rafael Nadal i Rodžer Federer glavni favoriti da sezonu završe na prvom mestu ATP liste...Legendarni Nemac ne veruje da će vodeći tandem Đoković - Endi Marej ostati na vrhu na kraju godine, već je prednost dao...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.