Bekenbauer ljut na Klinsmana

Izvor: B92, 06.Mar.2006, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bekenbauer ljut na Klinsmana



Predsednik organizacionog komiteta Svetskog prvenstva Franc Bekenbauer oštro je kritikovao selektora Nemacke Klinsmana, zbog nepojavljivanja u trenerskoj radionici.

Veliki broj trenera se učestvuje u radu radionice u Diseldorfu, ali je Klinsman izazvao lavinu besa kod Bekenbauera odlukom da otputuje u Kalifornije i pošalje svog pomoćnika Joakima Lova.

"Ovo je međunarodni skup, i budite sigurni, on nije bio na mnogo takvih", rekao je Kajzer Franc.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Bekenbauer je pomenuo da je njihov odnos zategnut još od pre nekoilko meseci.

"Nema poente razgovarati više sa njim. Ne znam koliko sam mu puta napomenuo da je bitno da bude u domovini u ovom, za nas veoma važnom periodu pred SP. Ako tako gleda na svoj posao, onda će morati da nauci da živi sa kritikama i osudama, koje ć se sve više pojavljivati", izjavio je Bekenbauer.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.