Bekali postavio ultimatum treneru

Izvor: B92, 02.Okt.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bekali postavio ultimatum treneru



Većinski vlasnik rumunskog vicešampiona Steaue Điđi Bekali najavio je da će otpustiti trenera prvog tima Masima Pedracinija ukoliko ekipa iz Bukurešta u utorak uveče, na svom terenu, u meču drugog kola "H" grupe Lige Šampiona, izgubi od engleskog Arsenala. Bekali je izjavio da će u slučaju pobede nad londonskim premijerligašem svakog igrača nagraditi sa po 30.000 evra.

Pedracini je kazao da je on učinio sve da dobro pripremi ekipu za duel sa Arsenalom, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ali da ne može da garantuje pobedu.

"Nisam čarobnjak, da obećam tako nešto. Arsenal nema slabih tačaka u igri i moramo igrati brzo ukoliko želimo da izvučemo povoljan rezultat. Arsenal ima odličan tim i siguran sam da nas neće podceniti i opušteno ući u meč", rekao je Pedracini.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.