Bejl: Real je najveći na svetu

Izvor: B92, 29.Nov.2013, 10:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bejl: Real je najveći na svetu

Garet Bejl rekao je da je Real Madrid najveći klub na svetu i dodao da želi da osvaja trofeje u narednim godinama.

Velšanin je ovog leta prešao iz Totenhema u Real za rekordnih 100 miliona evra.

"Po mom mišljenju, Real Madrid je najbolji tim na svetu. Imamo najbolje igrače i najbolji stadion i sve ostalo u klubu je savršeno. Želim da pomognem timu kako bi osvajali trofeje, što je krajnji cilj", rekao je Bejl.

Velšanin je počeo nešto lošije na Bernabeu, ali u poslednje vreme je ušao u formu. Na 12 mečeva ove sezone postigao je šest golova.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Bejl: Real je najveći na svetu

Izvor: B92, 29.Nov.2013

Garet Bejl rekao je da je Real Madrid najveći klub na svetu i dodao da želi da osvaja trofeje u narednim godinama...Velšanin je ovog leta prešao iz Totenhema u Real za rekordnih 100 miliona evra..."Po mom mišljenju, Real Madrid je najbolji tim na svetu. Imamo najbolje igrače i najbolji stadion...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.