Bejl: Idemo na desetu titulu u LŠ

Izvor: B92, 02.Sep.2013, 15:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bejl: Idemo na desetu titulu u LŠ

Najveće pojačanje Real Madrida Geret Bejl poručio je tokom predstavljanja da mu je cilj da pomogne klubu da osvoji desetu titulu prvaka Evrope.

"Želeo bih da pomognem klubu da osvoji desetu titulu prvaka Evrope. Ostvario sam svoj san dolaskom u Madrid", rekao je Bejl na španskom jeziku.

Skoro 20.000 navijača burno je na stadionu "Santjago Bernabeu" pozdravilo svog novog idola, koji je za rekordni transfer od 100 miliona evra prešao iz Totenhema u Real, uz šestogodišnji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ugovor.

Predsednik Reala Florentino Peres predstavio je Bejla kao izuzetnog fudbalera.

Bejlova odlučnost je bila ključna da on uopšte bude ovde pred vama“, rekao je Peres.

Peres je dodao da je došao trenutak o kojem je Bejl sanjao kao dete.

Ovo je tvoj stadion, ovo je tvoj teren i ovo su tvoji navijači. Ovo je tvoj novi dom“, rekao je Peres obraćajući se Bejlu.

Peres je, takođe, naglasio da se nada osvajanju desete titule prvaka Evrope.

Real Madrid je poslednji put podigao najveći evropski trofej 2002. godine.

Bejl bi mogao da debituje u Realu u meču protiv Viljareala 14. septembra.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BEJL: Želim da pomognem Realu da 10. put bude prvak Evrope!

Izvor: Kurir, 02.Sep.2013

MADRID - Najveće pojačanje Real Madrida Geret Bejl poručio je danas tokom predstavljanja da mu je cilj da pomogne klubu da osvoji desetu titulu prvaka Evrope..."Želeo bih da pomognem klubu da osvoji desetu titulu prvaka Evrope. Ostvario sam svoj san dolaskom u Madrid", rekao je Bejl na španskom...

Nastavak na Kurir...

Bejl: Fantastično je biti u Real Madridu

Izvor: NaDlanu.com, 02.Sep.2013

Novi fudbaler Real Madrida Geret Bejl rekao je danas da je "fantastično" biti u tom španskom klubu kojem želi da pomogne da dođe do desete titule šampiona Evrope... "Mogu da kažem da je potpuno fantastično biti ovde, ispunio mi se san. Pomoći ću da se osvoji 10. titula prvaka Evrope u Madrid....

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.