Bejl: Fantastično je biti u Real Madridu

Izvor: NaDlanu.com, 02.Sep.2013, 22:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bejl: Fantastično je biti u Real Madridu

Novi fudbaler Real Madrida Geret Bejl rekao je danas da je "fantastično" biti u tom španskom klubu kojem želi da pomogne da dođe do desete titule šampiona Evrope.

"Mogu da kažem da je potpuno fantastično biti ovde, ispunio mi se san. Pomoći ću da se osvoji 10. titula prvaka Evrope u Madrid. Mnogo hvala na dobrom prijemu", rekao je Bejl posle potpisivanja ugovora. Real je Totenhemu za transfer platio 100 miliona evra, čime je reprezentativac Velsa postao najskuplji fudbaler na svetu. "Bejlova snaga i rešenost su bili ključ da ga vidim u dresu Real Madrida", rekao je predsednik Real Madrida Florentino Peres. Bejl je sa Realom potpisao šestogodišnji ugovor. Beta

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Van der Vart: Nije fer porediti Bejla sa Ronaldom i Mesijem

Izvor: Sportal.rs, 03.Sep.2013, 10:25

Predsednik Barselone Sandro Rosel je pre nekoliko dana kritikovao čelnike Real Madrida, jer su Gereta Bejla platili 100 miliona evra. Njegovo mišljenje deli Holanđanin Rafael Van der Vart (30), nekadašnji saigrač Velšanina u Totenhemu, a danas fudbaler Hamburga.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.