Beč: Tipsarević na Gulbisa (16.15)

Izvor: B92, 18.Okt.2012, 09:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beč: Tipsarević na Gulbisa (16.15)

Srpski teniser Janko Tipsarević igraće u 2. kolu ATP turnira u Beču protiv Letonca Ernestsa Gulbisa.

Letonac je na startu takmičenja u prestonici Austrije savladao Indijca Somdeva Davarmana sa 2:0, po setovima 7:6(6), 6:3.

Janko i Ernests će igrati u četvrtak posle 16:15 časova, a pobednik će se plasirati u četvrtfinale i čekati boljeg iz meča Donald Jang (SAD) - Aljaž Bedene (Slovenija).

Sa Gulbisom, trenutno 159. na ATP listi, Tipsarević se do >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sada sastajao dva puta i rezultat je nerešen. Srpski teniser je na turniru postavljen za 2. nosioca i bio je slobodan u prvom kolu.

Tipsarević će kasnije u četvrtak još jednom izaći na teren. On i Nemac Aleksander Vaske igraju posle 20 sati meč četvrtfinala dublova protiv austrijskog para Jirgen Melcer/Aleksander Peja.

Turnir u Beču igra se za nagradni fond od 550.000 evra.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tipsarević prvo protiv Letonca Gulbisa, a potom u istom danu igra i u dublu

Izvor: Blic, 18.Okt.2012

Srpski teniser Janko Tipsarević igraće u 2. kolu ATP turnira u Beču protiv Letonca Ernestsa Gulbisa, koji je kasno uveče u sredz na startu takmičenja savladao Indijca Somdeva Devarmana sa 7:6 (6), 6:3...Duel je na programu posle 16:15 sati, a pobednik će se plasirati u četvrtfinale i čekati boljeg...

Nastavak na Blic...

BEČ: Janko preko Gulbisa do četvrtfinala

Izvor: Mondo, 18.Okt.2012

Srpski teniser pobedio Letonca Ernestsa Gulbisa u drugom kolu Erste Bank Opena - 6:3, 6:4. Naredni rival - Slovenac Aljaž Bedene...Janko Tipsarević opravdao je na početku turnira u Austriji ulogu drugog nosica...U trećem međusobnom okršaju sa Letoncem Ernestsom Gulbisom, prvim od 2008. godine,...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.