Izvor: MozzartSport.com, 14.Jul.2020, 22:32

Bazel je imao milosti: Klincima iz Ciriha samo četiri komada

Gosti zbog korone igrali sa mladim timom

Očekivala se katastrofa, igra mačke i miša, streljana na Sent Jakobu. Ali, Bazel je pokazao da ima dušu, da mu nije do iživljavanja.

Ekipa Ciriha gostovala je Bazelu u 30. kolu švajcarske lige sa mladim timom, zato što su mu seniori svi u karantinu zbog korona virusa. Čelnici saveza nisu imali kud, nije bilo termina za odlaganje i meč je morao da se igra.

Bazel je ugostio golobrade momke iz Ciriha i pobedio >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << ih sa samo 4:0, ali mora se istaći da su dva poslednja gola postignuta u sudijskoj nadoknadi. Brzi pogodak u 14. minutu postigao je Fraj, čisto da gostima pokaže da nemaju čemu da se nadaju, da ne puste previše krila. A, onda se igralo u sporijem tempu, bez nekih preteranih Bazelovih pritisaka.

Drugi gol postigao je Stoker u 37. minutu, treći je delo Van Volfsvinkela u drugom minutu sudijske nadoknade, a odmah posle toga Fraj se upisao još jednom. Tri lagana boda upisao je Bazel, da ostane u šampionskoj trci.

Cirih će morati još jednu utakmicu da odigra u ovakvom sastavu i ponovo protiv pretendenta na titulu – Jang Bojsa.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.