Izvor: Glas javnosti, 09.Jun.2009, 08:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Životinja

Svako ko je bar površno pratio američko rvanje odlično zna ko je Dejv Batista. Jedan od najpopularnijih reslera ima odgovarajući nadimak - Životinja. Kažu da ga nije zaradio u ringu, već su ga tako prozvali od malih nogu, zbog naravi. Kada se priseti detinjstva, tvrdi da je bio samo mršavi klinac koji je imao problem sa autoritetima i stalno upadao u nevolje, posebno od kada su mu se kao tinejdžeru razveli roditelji. Živeo je u opasnom kraju, a već sa 13 godina počeo je da krade automobile.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << />
Batista je veoma rano shvatio da bi neobuzdanu narav mogao dobro da iskoristi u ringu, pa je danonoćno počeo da vežba u teretni. Ubrzo je nabacio mišiće i karijera uspešnog rvača nije mogla da propadne. Kako je sam priznao, bodibilding i sport spasli su mu život.

Posle dve sezone u nižerazrednim takmičenjima, počeo je da se bori u američkom rvanju i njegova popularnost je vrtoglavo rasla. Dogurao je do glavne scene, a za rivale je sve češće imao najveća imena resliga, pa se domogao prilike da se bori za razne titule. Tako se 2005. okitio titulom svetskog šampiona u teškoj kategoriji, a ovaj pojas prisvajao je još tri puta.   

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.