Baš radno u Humskoj, novo pojačanje i to potpuno besplatno!

Izvor: Sportske.net, 12.Jun.2019, 18:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Baš radno u Humskoj, novo pojačanje i to potpuno besplatno!

Partizan je završio novo pojačanje za narednu sezonu.

Pisali smo vam o dvojici crnogorskih internacionalaca koji bi trebalo da potpišu za klub iz Humske, pisali smo i o Aleksandru Lutovcu i Dominiku Dingi, a nakon današnjeg dana ostalo je samo još da Dinga obavi još neke formalnosti.

Danas je red na završetak posla sa Aleksandrom Lutovcem.

Dosadašnji fudbaler Rada je raskinuo saradnju sa klubom sa "Banjice", a sa Partizanom je potpisao ugovor na četiri >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << godine.

Lutovac koji će nastupati za mladu reprezentaciju Srbije na predstojećem Evropskom prvenstvu je dobio spor sa Radom na Arbitražnom sudu.

Ovaj fudbaler je bio najbolji u Radu, igra na poziciji desnog krila i biće veliko pojačanje za Partizan pred početak nove sezone.

Klubu će se priključiti nakon Evropskog prvenstva za mlade koje uskoro počinje.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PUNOM PAROM SE RADI U HUMSKOJ: Mladi reprezentativac Srbije NOVI je član Partizana

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jun.2019

Stiže kao slobodan igrač...Periša Pešukić i Igor Vujčić tandem iz Crne Gore nisu jedini koji su danas završili posao sa Partizanom. Novi fudbaler crno-belih postao je i Aleksandar Lutovac, doskorašnji kapiten Rada i član mlade reprezentacije Srbije...Ugovor je potpisan na četiri godine, a...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.