Barsu samo čudo drži u igri za TOP 8

Izvor: MozzartSport.com, 03.Feb.2017, 11:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barsu samo čudo drži u igri za TOP 8

Španski mediji pravili kalkulacije za Blaugranu. I one ne izgledaju dobro

Barselona je vezala treći poraz zaredom, četvrti u poslednjih pet mečeva, poražena je od Žalgirisa s 89:85 i sa skorom 8-13 posle nekompletnog 21. kola zauzima 12. poziciju na tabeli.

. Naslovi se mogu podvesti pod "Samo čudo može da spase Barselonu". Računica je sledeća. Sa 15 pobeda bi moglo da se uđe među najboljih osam, a to znači da je Barsi potrebno >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << da dobije sedam od narednih devet mečeva.

Sa ovakvom formom, a pre svega sa ovakvim stanjem sa povredama, to deluje skoro neizvodljivo. Pogotovo ako se ima na umu da je Barsa poražena na prethodnih devet gostovanja.

Tim Jorgosa Barcokasa trebalo bi da dovede pojačanje u vidu Ksavijera Manforda, bivšeg plejmejkera Memfisa, što može da popravi stvari-

Ipak, tim je razoren povedama, o čemu smo već pisali, pa ne deluje da Barcokas može da izvuče čarobni štapić i odvede Barsu u Top 8.

Jedan od favorita za Fajnal for pred početak sezone će po svemu sudeći završiti sezonu u Evroligi posle 30 utakmica. Zaista neočekivano.

(FOTO: Star sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.