Barsin het-trik u Kupu kralja! (video)

Izvor: Sportske.net, 27.Maj.2017, 23:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barsin het-trik u Kupu kralja! (video)

Katalonci osvojili najmanje bitan trofej u sezoni, uteha ili ne?!

Fudbaleri Barselone po treći put u nizu osvojili su Kup kralja pošto su na ''Visente Kalderonu'' pobedili ekipu Alavesa rezultatom 3:1 (3:1).

Heroj u pobedi Barse bio je ponovo Lionel Mesi, strelac prvog i asistent kod trećeg gola za Paka Alkasera posle sjajne solo akcije.

Barsa je bez suspedovanih Luisa Suareza i Serhija Roberta, a od 11. minuta i bez povređenog Havijera Maskerana bila oslabljena >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i to se osetilo u igri.

Katalonci su imali posed lopte, ali nisu stvorili mnogo prilika do 30. minuta kada je Mesi postigao preslikan pogodak kao protiv Real Madrida u nadoknadi vremena, kiflom sa ivice šesnaesterca u malu mrežicu za 1:0.

Samo tri minuta kasnije, Teo Ernandes, budući igrač Real Madrida, postigao je spektakularan pogodak iz slobodnog udarca, iskosa sa desne strane u same rašlje nemoćnog Silesena.

Budući igrač Reala magijom poništio Mesija! https://t.co/05W3NweWPs

— Sportske.net (@sportske) May 27, 2017

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Leo Mesi - Kralj finala

Izvor: Sportske.net, 28.Maj.2017, 10:26

Argentinac je ponovo blistao u finalu za Barselonu...Fudbaleri Barselone osvojili su Kup kralja po treći put u nizu, a Lionel Mesi je ponovo bio heroj sa golom i asistencijom...Barsa je slavila rezultatom 3:1, a ovo je Mesiju bilo 25. finale za Katalonce, slavio je na 20, uz 26 golova i 10 asistencija...Mesi...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.