Barsin golman ima dve opcije!

Izvor: Sportske.net, 16.Jun.2019, 16:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barsin golman ima dve opcije!

Odlučio je da menja sredinu, gde će nastaviti karijeru?

Jasper Silesen je već tri godine u Barseloni, ali je u konstantnoj senci Ter Štegena i rešio je da ovog leta promeni sredinu.

Želi Holanđanin da brani standardno u klubu na što većem nivou, veliki broj klubova je pokazao interesovanje.

Ima otpusnu klauzulu od 60 miliona evra, ali će se Barsa zadovoljiti i sa polovinom te sume.

Kako stoje stvari, dva kluba će se boriti za njegov potpis, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u pitanju su Roma i Valensija.

Benfika je odbila da ponudi 30 miliona, nudili su duplo manje, klubovi iz Premijer lige nisu dovoljno konkretni, te je utisak da će bivši golman Ajaksa u Rim ili na "Mestalju".

Roma je i prošlog leta pokušala da ga dovede, nisu uspeli, sada su im šanse daleko veće.

Što se tiče "Slepih miševa", igraće Ligu šampiona, žele da naprave respektabilan sastav, mada imaju kvalitetnog golmana u svojim redovima, Brazilac Neto je to potvrdio i u sezoni za nama.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mestalja ili Olimpiko, pitanje je sad?

Izvor: MozzartSport.com, 16.Jun.2019

Jasper Silesen je odlučio da izađe ovog leta iz senke Marka Andrea ter Štegena na Nou Kampu i potraži novu sredinu, a želja standardnog golmana reprezentacije Holandije je da bude starter i da brani za klub koji se kao Barselona takmiči na najvišem nivou. Iako mu je otkupna klauzula trenutno...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.