Barsi skinuta zabrana, posledica - čak 77 novajlija na Kamp Nou!

Izvor: MozzartSport.com, 04.Jan.2016, 16:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barsi skinuta zabrana, posledica - čak 77 novajlija na Kamp Nou!

Među njima naravno i najzvučnija imena Arda Turan i Aleš Vidal

Teško je u žestokoj konkurenciji doći do vrha, još teže je na njemu i ostati, a poslednja vest koja nam stiže iz Katalonije možda i najbolje oslikava koliko se ozbiljan napor ulaže na Kamp Nou. Naime, na dana kada je Barseloni ukinuta Fifina zabrana registrovanja novih igrača zbog kršenja pravila prilikom dovođenja fudbalera U 16 i U18 selekcije Blaugrana je, prenosi ekskluzivno objavljuje katalonski >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Mundo Deportivo, licencirala čak 77 novajlija!

I slovima: Sedamdeset i sedam! U jednom danu.

Istina, jedina imena koja nešto znače široj javnosti su ona Arde Turana i Aleša Vidala, koji su kaparisani još letos, ali su tek sada dobili pravo da zaigraju za Barsu. Ostatak predstavljaju dečaci koji će možda jednog dana biti od koristi prvom timu. Španci uglavnom, ali ima tu i momaka iz Francuske, Holandije, Kameruna, SAD, Brazila, Japana, Južne Koreje…

Tek da naslutimo koliko svi ovi uspesi u 21. veku nisu slučajnost.

The ban is over, here are the new 77 players to join all the Barcelona categories! pic.twitter.com/4rqjhCi3VZ

Pratite MOZZART i na Vajberu

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.