Barselono, raduj se...

Izvor: RTS, 07.Jan.2018, 21:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barselono, raduj se...

Filipe Kutinjo prvi put u bojama Barselone, posle transfera "teškog" 160 miliona evra. Brazilac gledao pobedu Barselonu nad Levanteom 3:0.
Posle nekoliko meseci čekanja, i velikoj borbi Liverpula da ubedi Kutinja da je izazov na Enfildu jednako jak koliko i zov Barselone, navijači u Kataloniji konačno imaju razlog za osmeh.

Transfer Kutinja u katalonski klub iznosi 160 miliona evra i drugi >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je najveći u istoriji fudbala, odmah nakon Nejmarovog prelaska u PSŽ.
Barselona je zakazala promociju za ponedeljak, a danas je na svom terenu lako savladala Levante sa 3:0. 
Leo Mesi je u 12. minutu doneo prednost Barsi, Luis Suarez povisio u 38. minutu. Konačan rezultat postavio je Paulinjo, golom u trećem minutu sudijske nadoknade meča. 
Još lepih vesti za Barselonu stiže iz Viga, gde su Selta i Real odigrali nerešeno 2:2.
Selta je povela u 33. minutu golom Vasa, ali je Real brzo preokrenuo golovima Gareta Bejla u 36, odnosno 38. minutu.
Aspas u 72. minutu nije iskoristio penal za Seltu, ali je domaćin stigao do remija preko Gomeza deset minuta kasnije.
Atletik Bilbao je sa 2:0 savladao Alaves, dok je Leganes minimalnim rezultatom 1:0 pobedio Real Sosijedad.
Viljareal i Deportivo su odigrali nerešeno 1:1.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sve je spremno za ''Coutinho Day'' - Evo šta Barsina nova zvezda poručuje navijačima! (video)

Izvor: Sportske.net, 07.Jan.2018

A šta Ernesto Valverde misli o svom novom igraču?..Barselona je danas lako izašla na kraj sa Leganesom, slavila je sa 3:0 i dodatno se učvrstila na čelu tabele. Opširnije o toj utakmici čitajte OVDE, ali sve to je i dalje u senci jučerašnjeg spektakularnog transfera Filipea Kutinja iz Liverpula...

Nastavak na Sportske.net...

Pet najvećih transfera u istoriji Barselone (VIDEO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Jan.2018, 11:19

Brazilac Filipe Kutinjo postao je treći najskuplji fudbaler svih vremena, nakon što je Barselona izdvojila 160 miliona evra za transfer iz Liverpula...Kutinjo je potpisao ugovor na pet i po godina sa izlaznom klauzulom od čak 400 miliona evra i godišnjom platom od 14 miliona, što znači da će samo...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Nije lagao, stvarno je povređen!

Izvor: MozzartSport.com, 08.Jan.2018

Najskuplje pojačanje u istoriji Barselone pauzira tri nedelje..Kada ga 1. januara ove godine zbog povrede nije bilo u prvom timu Liverpula na gostovanju u Barnliju (2:1) mnogi su tvrdili da se Filipe Kutinjo folira, da mu nije ništa već da samo neće da igra kako ne bi rizikovao da se povredi i pokvari...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.