Barselona zove Alegrija

Izvor: RTS, 13.Jan.2020, 14:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barselona zove Alegrija

Italijanski stručnjak Masimilijano Alegri dobio je poziv čelnika Barselone da nasledi Ernesta Valverdea, prenosi "Mundo deportivo".
Barsa će, po svemu sudeći, smeniti Valverdea, ali je pitanje da li će Alegri prihvatiti da u sred sezone preuzme ekipu, pa i ako je reč o možda i najizazovnijem trenerskom poslu na svetu.

Alegri je bez kluba od kada je napustio Juventus, a čelnici Barselone >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << će učiniti sve da ga ubede da dođe.
Kao "rezervne opcije" pominju se Ćavi, Maurisio Poketino, Kike Setijen i Havier Garsija Pimienta.
Šampion Španije nije zadovoljan radom Valverdea, a situacija je kulminirala posle poraza u polufinalu Superkupa od Atletiko Madrida. Valverde preuzeo Braselonu 2017. godine i s njom je osvojio dva titule u La Ligi i po jedan Kup Kralja i Superkup.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Gotovo, Barsa posle 17 godina povukla radikalan potez!

Izvor: Sportske.net, 13.Jan.2020

Španci javljaju da je to to...Kako prenosi sve veći broj španskih, ali i drugih evropskih medija, Barselona je otpustila Ernesta Valverdea...On je danas odradio trening sa ekipom, ali po svemu sudeći poslednji, kako je nakon toga sa njim obavljen sastanak, na kojem mu je saopšteno da se na njegove...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.