Gotovo, Barsa posle 17 godina povukla radikalan potez!

Izvor: Sportske.net, 13.Jan.2020, 18:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gotovo, Barsa posle 17 godina povukla radikalan potez!

Španci javljaju da je to to.

Kako prenosi sve veći broj španskih, ali i drugih evropskih medija, Barselona je otpustila Ernesta Valverdea.

On je danas odradio trening sa ekipom, ali po svemu sudeći poslednji, kako je nakon toga sa njim obavljen sastanak, na kojem mu je saopšteno da se na njegove usluge više ne računa.

On je navodno i spakovao svoje stvari, pa će se sutra oprostiti od igrača i osoblja na "Kamp Nou".

Puno je spekulacija o >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << tome ko će ga na klupi ekipe naslediti, šanse se daju Maurisiju Poketinu, treneru B tima Garsiju Pimijenti, ali i bivšem treneru Betisa Kikeu Setjenu, dok je izgleda Ćavi Ernandez odbio da napusti Al Sad usred sezone.

Barsa inaće od 2003. godine nije uručivala otkaze trenerima, poslednji je ispisnicu prevremeno dobio Luj van Gal.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

“Marka”: Barselona smenila Valverdea

Izvor: Večernje novosti, 13.Jan.2020

Kako javlja španski list, iskusni strateg nije više trener katalonskog kluba, čiji čelnici imaju tri kandidata za njegovog naslednika Barselona kreće u potragu za novim trenerom. Kako prenosi španska “Marka”, čelnici katalonskog kluba su uručili otkaz Ernesteu Valverderu,...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.