Barselona traži trenera, jedan od kandidata Radonjić

Izvor: Telegraf.rs, 14.Jun.2017, 16:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barselona traži trenera, jedan od kandidata Radonjić

Španski sportski list 'Mundo Deportivo', izneo je listu kandidata za novog trenera KK Barselona koja je otpustila Jorgosa Barcokasa.

Prvi pik je Pedro Martines, trener Valensje ali on odbio ponudu, što je logično jer ima priliku da osvoji titulu sa Valensijom koja igra finale sa Realom.

Lista kandidata je dugačka, a na njoj se našao i trener Zvezde, Dejan Radonjić, a pored njega: Sito Alonso, Dejvid Blat, Đoan Plasa, Hesus Vidoreta, Andrea Trinkijeri.

Ipak, >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << teško je da će crnogorski stručnjak preuzeti Katalonce pored svih ovih kandidata, a pogotovo i zbog uspeha sa crveno-belima ove sezone i igranja Evrolige sledeće.

Foto: Marko Todorović

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VESTI IZ BARSELONE: Tri trenera već otpala, da li Delije treba da strahuju?

Izvor: HotSport.rs, 14.Jun.2017

Barselona je u potrazi za novim trenerom posle odlaska Jorgosa Barcokasa, a na meti Katalonaca je i trener Crvene zvezde Dejan Radonjić.. . Nema mnogo vremena, iako nova sezona počinje tek početkom oktobra. Ipak, bez trenera se ne može, a u Barsi žele da do 1. jula reše pitanje novog šefa stručnog...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.