Izvor: MozzartSport.com, 10.Maj.2020, 21:09

Barselona sutra počinje testiranje na COVID-19, kasnije tokom nedelje kreću treninzi

Košarkaši španskog kluba polako se vraćaju redovnim aktivnostima

Još se ne zna kada će biti nastavljena košarkaška sezona u Španiji, pa ni gde će biti odigrana. Poznato je da će u završnici učešće uzeti 12 timova, a konačnu odluku oko organizacije doneće čelnici takmičenja do kraja meseca maja. Naravno, navijača neće biti i moraće da se poštuju izuzetno rigorozni zdravstveni protokoli.

I dok su neki timovi u Španiji već prošli testiranje na prisustvo >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << virusa COVID-19, a u Huventudu i Saragosi su ujedno potvrđeni pozitivni slučajevi, Barselona je sve zdravstvene preglede ostavila za prvi dan nove radne sedmice.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Kako navodi katalonski velikan, ako sve bude prošlo baš onako kako treba, sa individualnim treninzima započeće se već kasnije tokom nedelje.

„Prvi tim Barselone vratiće se u kamp tokom narednog ponedeljka kako bi prošao medicinske provere pre nego što započne sa individualnim treninzima. Pratiće se instrukcije nadležnih zdravstvenih organa. Svi testovi moraće da se obave u ponedeljak, kako bi moglo da se garantuje za zdravlje igrača“, stoji u kratkom saopštenju španskog kluba.

Barselona je inače jedan od gradova koji je podneo kandidaturu za organizaciju završnog turnira ACB lige. Podsetimo, ona bi mogla da se igra krajem juna i početkom jula, čime bi došlo do određenih preklapanja sa terminima Evrolige u kojoj Blaugrana takođe učestvuje i nalazi se u samom vrhu tabele.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.