Barsa se vraća svojim korenima, La Masija sve jača! (foto)

Izvor: Sportske.net, 26.Avg.2019, 16:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barsa se vraća svojim korenima, La Masija sve jača! (foto)

Španski klub će nastaviti da radi sa najvećim talentima.

Sinoć smo videli odličan meč na "Kamp Nou". Barselona je slavila u spektaklu sa postignutih sedam golova, ali ono što još više raduje navijače "blaugrane" jeste da je ponovo zablistala "La Masija".

Danas je ozvaničen još jedan transfer, Katalonci su doveli perspektivnog Holanđanina.

Radi se o sedamnaestogodišnjem defanzivcu Ksavijeru Mbujambu iz holandskog Mastrihta. Nema sumnje da su ovo transfer leto na "Nou Kampu" obeležili dolasci Holanđana, videćemo kako će se mladi defanzivac snaći u budućnosti u Valverdeom timu.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Barselona otkrila bistu legendi! (foto)

Izvor: Sportske.net, 26.Avg.2019

Ako je neko zaslužio, onda je to on...Barselona je tokom svoje istorije iznedrila mnoge legende španskog, ali i svetskog fudbala...Ipak, čini se da niko nije ostavio tako dubok trag kao legendarni Johan Krojf...Holanđanin nije bio avangarda samo na terenu kao igrač, već i kao trener, a kasnije...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.