Barsa rekla ne Juventusu, Inter se sad predomišlja, ovo će biti najkomplikovanije transfer leto ikada!

Izvor: Sportske.net, 27.Maj.2020, 11:23

Barsa rekla "ne" Juventusu, Inter se sad predomišlja, ovo će biti najkomplikovanije transfer leto ikada!

Nema dogovora jer nema ni kompromisa, svako želi da izvuče maksimum. Najviše se žuri Kataloncima...

Barselona je odbila ponudu Juventusa. Naime, pošto Artur odbija da bude deo transfera za Pjanića, Italijani su imali drugu ideju. Oni neće Semeda, već Ansu Fatija, jasno doplatili bi za mladu zvezdu, ali Barsa je odmah odbila tu inicijativu.

Naime, Fati je buduće veliko ime kluba, ne dolazi u obzir da ga ustupe Italijanima. Artur odbija da se preseli u Torino, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << iako bi bio jedan od ključnih igrača tima. Mnoge čudi što Juve insistira na Brazilcu, ali mnogo je mlađi od Pjanića, ima manju platu, može mnogo da napreduje, ali igrač neće ni da čuje.

Nije se samo iskomplikovala situacija oko Pjanića, već i Lautara Martineza. Inter je odbio da Vidal bude deo posla, oni žele da ga kupe za desetak miliona, ali bi Semeda ili eventualno da Barsa dovede Kansela pa im ga ustupi i plus plati 90 miliona. To je previše, ali Inter želi da finansira dolazak par igrača od Argentinca.

Druga stvar koja je sada problem su zahtevi Kavanija koji bi trebalo da bude zamena za Martineza. "El Matador" traži 30 miliona evra neto u naredne tri godine, podsetimo da ima 33 godine, i da bi Inter u veterana trebalo da uloži oko 50 miliona evra bruto.

Zbog čega ne ponude Lautaru 10 miliona godišnje, pitaju se mediji na Apeninima, prodaju Ikardija i dovedu Obamejanga ili Vernera. Logično pitanje.

Lautaro hoće u Barsu, ali ne po svaku cenu, niti će, kako se saznaje forsirati transfer. Inter neće popustiti pred Barselonom kojoj se žuri, želi da izvuče najviše iz odlaska "Bika" u Kataloniju.

Barselona na sve strane nudi igrače, Umtitija za 30, Dembelea za oko 60, Kutinja za slične novce, Firpa za 30, nada se da će naći angažman i Todibo, i Rakitić i Musa Vague. Ali, budžeti su mali, svi hoće igrače na pozajmicu, a svi imaju jake ugovore u Barseloni i neće da se odreknu novca.

Sada sve stoji, Barsa čeka nastavak Primere 14. juna protiv Majorke, ali sportski sektor radi na pojačanjima i smanjivanju igračkog kadra, to ide traljavo i biće još mnogo posla tokom leta, tim pre što klub, ako se ne oslobodi viška igrača nema novac za transfere.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Navijači Barse, hoćete li prvo lošu, ili još goru vest?

Izvor: Sportske.net, 28.Maj.2020, 10:45

Hladan tuš stiže jedan za drugim, ali Barselona mora prvo da reši probleme u svom dvorištu....Problemi se ređaju. Osim što je mala šansa da na osiromašenom tržištu prodaju igrače po ceni koju su zamislili, Katalonci dosta fudbalera ne mogu da ubede da napuste klub...Naime, Artur je juče ponovio...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.