Navijači Barse, hoćete li prvo lošu, ili još goru vest?

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 28.05.2020.
10:36
Izvor: Sportske.net

Hladan tuš stiže jedan za drugim, ali Barselona mora prvo da reši probleme u svom dvorištu...

EPA-EFE/MIGUEL RUIZ / FC BARCELONA
EPA-EFE/MIGUEL RUIZ / FC BARCELONA

Povezane vesti

Problemi se ređaju. Osim što je mala šansa da na osiromašenom tržištu prodaju igrače po ceni koju su zamislili, Katalonci dosta fudbalera ne mogu da ubede da napuste klub.

Naime, Artur je juče ponovio čelnicima kluba da mu ne pada na pamet da ode u Juventusu u zamenu za Pjanića, iako mu je kroz redove poručeno da neće igrati. Brazikac odbija svaku pomisao, Juve traži sada umesto njega Fatija, što je za Barsu nezamislivo.

Uz to, igrači kao Rakitić, Vidal, Umtiti, pa ni Semedo, ne mogu da budu deo ove trampe, dok bi Italijani Dembelea uzeli samo na pozajmicu, jer nisu sigurni u kakvom je stanju posle nekoliko povreda u protekle tri godine koliko je u Barsi. Ni Juventusu nije lako, oni bi rado poslali Pjanića u Čelsi za Žorginja, ili PSŽ za Ikardija, ali i Bosanac želi samo u Barsu, pa su oba kluba u nezgodnoj situaciji.

Ali, još gora stvar sačekala je Barselonu juče, Inter ne prihvata trampe, traže da Barsa isplati 111 miliona za klauzulu Lautara Martineza. Iako on želi da igra sa Mesijem, Katalonci nemaju novca, Inter ne želi Vidala kao deo paketa.

Baner ispravka


"Mi ne prodajemo Lautara, ako ga želi Barsa mora da plati klauzulu", tvrdi Ausilio jedan od direktora kluba iz Milana.

Novca nema, Inter nudi Lautaru novi ugovor, 4 miliona po sezoni, sada prima 2.5, to je i dalje mnogo manje nego 7.5 koliko bi uzeo u Barseloni.

Ali, mnogi smatraju da je bolje uložiti veći novac u Lautara nego platiti astronomskih 10 miliona po sezoni Kavaniju. Argentinac se ne oglašava, jasno da bi Inter mogao da novac od njega upotrebi za pojačanja, ali posle raspleta oko Ikardija, jasno je da prodaja nije moranje.

Još je rano za neke konačne zaključke, ali ovo svakako nisu dobre vesti za Barselonu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirjevac
Thursday, 28.05.2020
15:04

Sve pvo nije tacno, vec je samo obicna laz! Pisali ste da je Barca propala i da u bankrotu, kad eno francuzi procenjuju da je ona treca na svetu po vrednosti i nogatstvu! Prvi je real koji bega od Barce za samo oko 200 miliona po bogastvu, drugi je Junajted, koji isto tako bega Barci za oko 200 miliona po bogastvu! Tako i sad ovo dto pisete nije tavno! Id kako je fudbal prestao da se igra, vi samo neistine i lazi pisete!

avatar
deki trbic
Thursday, 28.05.2020
14:54

FARSELONA propada polako kao zeton ahahahhah xD

avatar
Mak-Juventino
Thursday, 28.05.2020
11:10
avatar
Nemanjici
Thursday, 28.05.2020
11:02

Ako prodaju Ikardija, povecas platu Lautaru na 7 miliona on bi to prihvatio i das mu ugovor na 5-6 godina, dovedes Kavanija i sve je OK. Ne znam sta se stekaju za Lautarov ugovor decko razbija.

avatar
The_Matrix
Thursday, 28.05.2020
11:44

Ko kaze da se stekaju? Nemoj previse da verujes medijima. Evo npr Vlada sa sportslih vec 6 godina dovodi Ikardija u juventus. Sada forsira ovu pricu za Lautara kako on zeli da ide...Momak rekao jos pre 3 meseca da voli Milano, da voli Inter sto znaci da ne zeli ici po svaku cenu kako se predstavlja. Na kraju nije Barselona ta koja se pita oko transfera vec Inter. Uzgred ova prica trampa Pjanic - Ikardi je smesna. PSG trazi popust jer ne moze da plati 70 miliona, ali ce zato zbog Pjanica doplatiti Interu jos 15 miliona 🤦🏻‍♂️

avatar
amigo999
Thursday, 28.05.2020
21:47

Ikardi je prodan.Potpisao ugovor na 4 godine sa PSG.Oficielno tokom vikenda...Vanda prihvatila da seli u Pariz....

avatar
Amalainter
Thursday, 28.05.2020
11:01

Ajmo Marotta!!!Ukljuci ringispil!!