Barsa postavila cenu za prvaka sveta!

Izvor: Sportske.net, 22.Maj.2020, 16:02

Barsa postavila cenu za prvaka sveta!

A bio je jedan od najboljih.

Kako stoje stvari, Samuel Umtiti će ovog leta napustiti Barselonu.

Štoper se već neko vreme muči sa povredama, Klemen Lengle mu je uzeo mesto u startnoj postavi, u nastavku sezone će šansu dobiti i mladi Ronald Arauho, pa su Katalonci rešili da unovče bivšeg igrača Liona.

Prema pisanju katalonskog "Sporta", pristaće na sumu od 30 miliona evra za njegove usluge, ali će najpre pokušati da ga iskoriste u pokušaju da u >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << svoje redove presele Lautara Martineza.

Interu treba jedan levonogi štoper, dopada im se Umtiti i čini se da bi Francuz mogao da bude deo Barsine ponude za Argentinca.

Umtitija prate i Arsenal i Mančester junajted, ali je jasno da će prioritet imati "Neroazuri".

Sam fudbaler se trenutno oporavlja od povrede, nada se da bi mogao da se vrati na teren u nastavku sezone, kako bi dokazao Setijenu da zaslužuju mesto u ekipi, jer želi da ostane na "Kamp Nou".

Videćemo da li će uspeti u tome, jer se rastanak u ovom trenutku čini kao najrealnija opcija.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.