Orlovi našli zamenu, Zaha baš blizu selidbe kod komšija?

Izvor: Sportske.net, 21.Maj.2020, 23:51

"Orlovi" našli zamenu, Zaha baš blizu selidbe kod komšija?

Gradski derbiji i dalje mogućnost.

Vilfrid Zaha je navodno imao dogovoren transfer prošlog leta u Arsenal. Ipak kako ti biva u fudbalu, želje su se promenile i "tobdžije" su se opredelile za mlađeg Nikolu Pepea kog su platili oko 80 miliona evra, ali za sada krilo nije opravdalo uloženo.

Sa druge strane Zaha je imao pad u formi, verovatno zbog željenog transfera, te je ove sezone zabeležio tek tri gola u PL sa pet asistencija. Engleski mediji pišu kako je Kristal >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Palas našao dostojnu zamenu.

"Orlovi" će pokušati da dovedu Rajana Frejzera iz Bornmuta i to bez naknade pošto krilnom igrači krajem sezone ističe ugovor sa "trešnjicama".

Navodno Škot preferira Totenhem, ali Murinjo ne deli interesovanje za njega. Sa druge strane ovo otvara vrata Zahinom trasferu. Engleski ofanzivac je početkom godine angažovao poznatog Pinija Zahavija, agenta koji ima bliske veze sa Čelsijem.

Kako stvari deluju Zaha namerava da ostane u Londonu, sada je pitanje da li će to biti selidba baš među "plavce".

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Napoli našao zamenu za Kulibalija i zadao udarac Anćelotiju?!

Izvor: Sportske.net, 22.Maj.2020, 12:47

Otpustili su ga nakon serije loših rezultata, sada bi da mu pokvare planove i u novom klubu...Kako prenosi "Frans Futbol", Napoli je veoma blizu angažovanja brazilskog defanzivca Gabrijela...Štoper Lila je privukao veliku pažnju svojim igrama na "Pjer Moroju" ove sezone, spekulisalo se da je Everton...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.