Barsa počišćena sa terena u Rimu, Roma i Liverpul zasluženo u polufinalu!

Izvor: Sportske.net, 10.Apr.2018, 22:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barsa "počišćena" sa terena u Rimu, Roma i Liverpul zasluženo u polufinalu!

Fantastično izdanje Rome, odlično izdanje Liverpula, favoriti nisu prošli dalje! Sudija u Mančesteru uništio utakmicu.

Mančester siti - Liverpul 1:2, prvi meč 0:3

"Građani" su imali fantastičan start ovog meča, Liverpul je ušao opušteno ili uplašeno, na vama je da procenite. Bio je to mat u tri poteza, igrao se 2. minut, Fernandinjo je dodao do Sterlinga koji ubacuje za Žezusa, a Brazilac pogađa za 1:0 i nagoveštava veliku neizvesnost u meču. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Bolji je bio Mančester siti u prvom poluvremenu, ali nisu stvorili previše šansi. Sredinom ovog dela igre Liverpul se stabilizovao, izgledali su kao iz drugog poluvremena u prvoj utakmici, sve do 30. minuta kada je Mančester siti imao sjajnu šansu preko Bernarda Silve.

Upravo je Bernardo imao novu šansu u 41. minutu, najbolju nakon gola, pogodio je stativu, moramo napomenuti i da je Lovren ovde odlično reagovao, zakačio je loptu i ona je udarila u stativu.

Samo minut kasnije velika greška sudija iz Španije predvođenih Lahozom, pomoćnik je podigao zastavicu kada je signalizirao ofsajd, potpuno neopravdano. Sane je postigao regularan gol koji nije priznat, bio je ovo možda i detalj koji je odlučio meč.

Tu situaciju možete videti OVDE.

Pep Gvardiola nakon završetka poluvremena dobija isključenje zbog prigovora, bio je veoma ljut na sunarodnika koji je dosudio ofsajd iako to nije trebalo da uradi. Podsetimo, Mančester siti je oštećen i u prvom meču kada je Salah bio u ofsajdu kod prvog gola.

Ederson ČETIRI puta gurnuo Manea! https://t.co/cpkBoFXpxH

— Sportske.net (@sportske) April 10, 2018

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.