Barsa opet pisala saopštenje: Još jedna poruka za PSŽ

Izvor: Mondo, 30.Dec.2018, 18:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barsa opet pisala saopštenje: Još jedna poruka za PSŽ

Šampion Španije još jednom se javno oglasio povodom navoda da je dogovorio dolazak francuskog veziste.

Foto: Tanjug/AP Photo/Michel Euler

Vesti o budućem odlasku Francuza Adrijena Rabioa iz Pari Sen Žermena bile su prethodnih meseci češće nego one o njegovim dobrim igrama.

Defanzivni vezista "prinčeva" ne želi da produži ugovor, koji ističe na leto, a mediji u njegovoj zemlji i u nedelju 30. decembra pisali su o tome da će se preseliti u >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Barselonu.

Uostalom, to je bilo najavljivano i do sada i Barsa je svaki put zvanično demantovala. Tako je i ovog puta.

"Barselona želi da se oglasi povodom navoda objavljenih u Francuskoj, a u vezi sa navodnim dovođenjem igrača Pari Sen Žermena. Naš klub ističe da nije prekršio nijedno pravilo u vezi s tim", navedeno je.

Pregovori su, ipak, vođeni.

"Jedini kontakti uspostavljeni su u avgustu i pre nedelju dana. U oba slučaja, kontakt je napravljen sa sportskim menadžmentom Pari Sen Žermena, kako bismo pokazali interes Barselone za Adrijena Rabioa".

"Barselona je uvek htela da radi krajnje transparentno u poslovima sa PSŽ-om, kao i sa bilo kojim drugim klubom. Barselona, takođe, odbacuje postojanje bilo kakvog dogovora sa igračem Pari Sen Žermena, Adrijenom Rabioom", poruka je sa Nou Kampa.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.