Barsa od večeras kao Juve!?

Izvor: Sportske.net, 25.Maj.2019, 23:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barsa od večeras kao Juve!?

Nakon šokantnog poraza, možda i očekivan epilog.

Fudbaleri Barselone su doživeli poraz u finalu Kupa kralja, Valensija je na "Benito Viljamarinu" slavila sa 2:1 i podigla trofej.

Tako je Barsa stavila tačku na ovu sezonu, još jednim velikim razočarenjem.

Nakon ispuštene duple krune, navijači su jednoglasni, sezona je za zaborav, a novi trener je moranje.

Osvojili su Katalonci titulu u Primeri i to nikako nije mala stvar, ali to im je jedini >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << trofej ove sezone, puno su uložili u tim, a pritom u Španiji nisu imali pravu konkurenciju, kako su i Real i Atletiko imali turbulentne sezone.

Kao što smo napisali, navijači traže ostavku Ernesta Valverdea, koji navodno ima podršku igrača, ali bi poraz od Valensije mogao da bude kap koja će preliti čašu.

Iz Španije dolaze i informacije, da će Valverde večeras podneti ostavku na mesto šefa struke Barselone!

On je to navodno učinio i nakon poraza na "Enfildu" od 4:0, kojim je Barsa ispala iz Lige šampiona, ali mu je uprava očigledno odbila ostavku, sada su daleko manje šanse za takav rasplet situacije.

Tako bi Barsa od večeras mogla da krene u potragu za novim trenerom, podsetimo da novog šefa struke već traži Juventus, pa bi velikani mogli da naprave pravu pometnju.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.