Izvor: MozzartSport.com, 28.Okt.2021, 22:08

Barsa na froncle! Makabi 56 za poluvreme, da nije prikočio...

Prvi poraz Katalonaca ove sezone...

Čudnovata ekipa taj Makabi. Čudnovata i očito mnogo opasna. Desi joj se onakav poraz od Crvene zvezde, a onda serija od četiri pobede od koji ova večerašnja, potonja, može da posluži kao podsetnica zaboravnima da se ipak radi o šestostrukom šampionu Evrope i jednom od najmoćnijih košarkaških kolektiva na Starom kontinentu. U Tel Avivu pala je Barselona, do večeras najdominantniji evropski tim. Pala i ozbiljno se ulubila - >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << 85:68.

Za otrežnjenje Katalonaca. Za putokaz Janisu Sferopulosu kako se stiže do fajnal-fora, gde Ponos Izraela nije dobacio još od 2014, kada se poslednji put peo na pijedestal.

Uskoro opširnije...

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Barsa na froncle! Makabi 56 za poluvreme i 25 trojki, da nije prikočio...

Izvor: MozzartSport.com, 28.Okt.2021

Prvi poraz Katalonaca ove sezone....Čudnovata ekipa taj Makabi. Čudnovata i očito mnogo opasna. Desi joj se onakav poraz od Crvene zvezde, a onda serija od četiri pobede od koji ova večerašnja, potonja, može da posluži kao podsetnica zaboravnima da se ipak radi o šestostrukom šampionu Evrope...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.