Barsa: Hallo Berlin (video)

Izvor: Sportske.net, 12.Maj.2015, 23:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barsa: "Hallo Berlin" (video)

Slavljenički video je bio spreman, čekao se samo poslednji zvižduk Marka Klatenburga u Minhenu pa da Barselona izgovori "Hallo Berlin".

Fudbaleri Barselone plasirali su se u finale Lige šampiona i tako dokazali da im u poslednjih 10 godina nema ravnih u Evropi!

Uprkos porazu u Minhenu izabranici Luisa Enrikea uspeli su da obezbede plasman u finale elitnog evropskog takmičenja >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << koje će 6. juna biti odigrano Berlinu.

Sjajan video koji objašnjava kako je Barselona stigla do finala pojavio se na zvaničnom "Tviteru" katalonskog kluba pola sata nakon meča u Minhenu.

Očigledno je da su u Barsi bili spremni za slavlje i uvereni da imaju kvalitet da odbrane 3:0 iz prve utakmice.

Uz montažu koja je ekipu iz Katalonije smestila ispred Brandenburške kapije fudbaleri Barselone večeras su izgovorili "Hallo Berlin!".


Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Barselonino evropsko punoletstvo – Samo Blaugrana ima 18 finala (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 13.Maj.2015, 15:57

Plasmanom u finale Lige šampiona u Berlinu fudbaleri Barselone ispisali su još jednu stranicu klupske, ali i istorije evropskog fudbala. Meč za ušati pehar na Olimpijskom stadionu u Berlinu biće 18. finale nekog evropskog klupskog takmičenja, a to je nešto što nema nijedan drugi klub na Starom...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.