Barnli vezao Kompanija do 2028.

Izvor: B92, 07.Maj.2023, 22:18

Barnli "vezao" Kompanija do 2028.

Trener fudbalera Barnlija Vensan Kompani produžio je ugovor sa tim klubom do 2028. godine, saopštio je danas engleski tim.

"Pošto je osvojio titulu šampiona (Čempionšip) u svojoj prvoj sezoni na 'Terf Muru', trener je pristao na novi petogodišnji ugovor", navodi se u saopštenju kluba.

Kompani, bivši belgijski reprezentativac i legendarni igrač Mančester sitija, trenersku karijeru je počeo 2020. godine u Anderlehtu.

"Osećao sam se dobro u Barnliju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i na 'Terf Muru' skoro od početka, tako da ima smisla potpisati ugovor za narednih pet godina", dodao je on.

Fudbaleri Barnlija ranije su osigurali titulu u Čempionšipu i povratak u Premijer ligu naredne sezone. Oni kolo pre kraja imaju 98 bodova, odnosno imaju 10 više od drugoplasiranog Šefild junajteda.

Titula u Čempionšipu svečano će biti dodeljena u ponedeljak na utakmici Barnlija i Kardifa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Nova Romina opklada Husem Oar, Francuz stiže na Olimpiko?

Izvor: Piplmetar.rs, 08.Maj.2023, 05:30

U jeku borbe za plasman u neko od evropskih takmičenja, Roma razmišlja i o narednoj sezoni.. Italijanski novinar Fabricio Romano preneo je informaciju Skaj sporta da je rimski klub veoma blizu dogovora sa fudbalerom Liona Husemom Oarom (24) koji bi po isteku ugovora stigao kao slobodan igrač već...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.