Nova Romina opklada Husem Oar, Francuz stiže na Olimpiko?

Izvor: Piplmetar.rs, 08.Maj.2023, 05:30

Nova Romina opklada Husem Oar, Francuz stiže na Olimpiko?

U jeku borbe za plasman u neko od evropskih takmičenja, Roma razmišlja i o narednoj sezoni.
Italijanski novinar Fabricio Romano preneo je informaciju Skaj sporta da je rimski klub veoma blizu dogovora sa fudbalerom Liona Husemom Oarom (24) koji bi po isteku ugovora stigao kao slobodan igrač već u junu.
Najveći deo posla je dogovoren, ostale su još samo sitnice, a vezista će potpisati saradnju sa „vučicom“ do leta 2028. godine.
Oar je prošao omladinsku školu Liona gde >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << prebačen u prvi tim sa 19 godina, javnost je svojim igrama oduševio 2020. godine kada je postao interesantan i mnogo moćnijim evropskim klubovima poput Barselone i Liverpula.
Usledio je pad u karijeri još uvek mladog fudbalera, zadesile su ga i povrede zbog kojih je ove sezone upisao tek 16 nastupa uglavnom ulazeći s klupe, dok dogovor o novom ugovoru sa matičnim klubom nije postignut.

Ukoliko Oar bude u mogućnosti da povrati deo forme koja ga je krasila pre samo tri godine, Rimljani će dobiti odlično pojačanje.


Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.