Barnli se pojačao u Čelsiju!

Izvor: Sportske.net, 30.Avg.2016, 11:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barnli se pojačao u Čelsiju!

Napadač Čelsija narednu sezonu provešće na pozajmici u Barnliju.

Igrač koji godinama unazad ide samo na pozajmice, nastaviće tu tradiciju.

Fudbaler Čelsija Patrik Bamford potpisao je ugovor na godinu dana sa ekipom Barnlija kojoj će pomoći u borbi za opstanak.

Bamford je od 2012. godine član Čelsija, ali do sada nije zabeležio nijedan nastup za prvi tim. Igrao je na pozajmicama u Derbi kauntiju, Kristal Palasu, Noriču i Midlzborou u kom je pružao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << najbolje partije u sezoni 2014/15 i postigao 17 golova na 39 mečeva.

U prošloj sezoni igrao je za Norič, ali je odigrao svega sedam mečeva u Premijer ligi.

BREAKING: Clarets sign @ChelseaFC striker Patrick Bamford on a season-long loan.#bfc pic.twitter.com/xZ8uaAhEeo

— Burnley FC (@BurnleyOfficial) August 30, 2016

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Sutra novi odlazak iz Liverpula, evo gde će Mamadu Sako!

Izvor: Sportske.net, 30.Avg.2016

Fudbaler koji je pao u drugi plan kod Jirgena Klopa napustiće tim sutra...Poslednjeg dana prelaznog roka ekipu Liverpula napustiće i Mamadu Sako...Ovaj fudbaler će završiti sve formalnosti oko potpisivanja ugovora sa Sanderlendom, ekipom koju je preuzeo Dejvid Mojes ove sezone...Klop smatra da Mamadu...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.