Zvanično - I Votford doveo veliko pojačanje!

Izvor: Sportske.net, 29.Avg.2016, 23:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvanično - I Votford doveo veliko pojačanje!

Fudbalski klub Votford doveo je napadača Anderlehta.

Italijanski internacionalac Stefano Okaka novi je član Votforda pošto je danas potpisao ugovor na pet godina.

Okaka iza sebe ima odličnu sezonu u kojoj je postigao 17 pogodaka i vratio se u staru formu i skrenuo pažnju Valtera Macarija koji ga poznaje iz Serije A.

Okaka je dete Rome, ali je u prvom timu ''vučice'' odigrao svega 34 meča u periodu od 2005. do 2012. godine.

Tokom tog perioda >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << išao je na mnogobrojne pozajmice u Modenu, Brešu, Fulam, Bari i Parmu, da bi u sezoni 2014/15 igrao za Sampdoriju iz koje je otišao u Anderleht prošlog leta.

Okaka ima 27 godina, odigrao je četiri meča za reprezentaciju Italije i postigao jedan pogodak.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Barnli se pojačao u Čelsiju!

Izvor: Sportske.net, 30.Avg.2016, 11:32

Napadač Čelsija narednu sezonu provešće na pozajmici u Barnliju...Igrač koji godinama unazad ide samo na pozajmice, nastaviće tu tradiciju...Fudbaler Čelsija Patrik Bamford potpisao je ugovor na godinu dana sa ekipom Barnlija kojoj će pomoći u borbi za opstanak...Bamford je od 2012. godine član...

Nastavak na Sportske.net...

Sećate li se Ser Aleksove mlade nade - Federika Makede?

Izvor: Sportske.net, 30.Avg.2016

Nekadašnja mlada nada Mančester junajteda ne može da igra ni u Čempionšipu...Federiko Makeda (25) više nije član Kardifa koji je danas raskinuo ugovor sa njim...Makeda je još kao tinejdžer došao u Mančester junajted, a Aleks Ferguson mu je dao šansu da zaigra u prvom timu u sezoni 2008/09...Ostao...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.