Barkli otkrio koja je najbolja stvar koja se desila Dalasu VIDEO

Izvor: B92, 16.Maj.2022, 23:26

Barkli otkrio koja je najbolja stvar koja se desila Dalasu VIDEO

Čarls Barkli, legendarni američki košarkaš, smatra da je povreda Luke Dončića dobro došla Dalasu jer su Spenser Dinvidi i Džejlen Branson napravili iskorak.

Dončić se povredio u poslednjoj utakmici ligaškog dela sezone i zbog toga je propustio uvodne duele protiv Jute Džez.

U tim susretima, kada Luka nije igrao, Branson i Dinvidi stekli su potrebno samopouzdanje i to se najbolje u sedmoj utakmici protiv Finiksa Sansa.

"Najbolja stvar koja se >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << desila Dalasu jeste povreda Luke Dončića. Dinvidi i Branson su protiv Jute 'porasli' i počeli da igraju sa velikim samopouzdanjem, i plus se sada Luka vratio", rekao je Barkli nakon odlučujuće utakmice polufinala Zapada.

Dinvidi je u sedmoj utakmici postigao 30 poena, dok je Branson dodao 24.

"Sada znamo da kada Dinvidi i Branson igraju puni samopouzdanja, Dalas je potpuno drugačija ekipa. Luka je Luka, ali ako mu dodate ovu dvojicu... (Luka) nema strah, misli da je najbolji na svetu i misli da niko ne može da ga zaustavi", kazao je Barkli.

Proslavljeni NBA košarkaš dodao je da Dončića ne može da čuva nizak košarkaš, pošto će ga uneti u koš, a ni krilni centar ili centar, što ga čini konstantnom pretnjom po koš.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.