Baloteli napao Kristijana Ronalda!

Izvor: Sportske.net, 16.Dec.2018, 01:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Baloteli napao Kristijana Ronalda!

Italijanu se nije dopao jedan detalj sa večerašnje utakmice.

Juventus je večeras slavio protiv gradskog rivala Torina u 16. kolu Serije A sa 1:0.

Gosti su bili i više nego dostojan takmac, ali je presudio detalj iz 70. minuta kada je Kristijano Ronaldo postigao jedini pogodak na meču.

Penal je privukao pažnju i zbog rekacije Portugalca nakon gola pošto je prilikom proslave ramenom očešao golmana Ičaza.

Sudija je sprečio veće incidente, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Ronaldo je dobio žuti karton, a na kraju se i izvinio, ali to nije promaklo temperamentnom Mariju Baloteliju koji je čitavu situaciju video na sebi svojstven način.



"Da sam ja ovo uradio, isključili bi me"
,napisao je Super Mariona svom Instagramu.

Bio on u pravu ili ne, tek, svoju reputaciju je izgradio sam...

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Šta je uradio Kristijano? Alegri ne gleda penale...

Izvor: Sportske.net, 16.Dec.2018

Mnogo prašine se podiglo nakon derbija u Torinu...Juventus je sinoć pokazao ko je gazda Torina, dobili su derbi, a jedini strelac na meču bio je Kristijano Ronaldo, koji je gol za pobedu svog tima postigao sa bele tačke..."Nisam video penal, okrenuo sam leđa. Retko kad gledam penale, da budem iskren",...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.