Šta je uradio Kristijano? Alegri ne gleda penale...

Izvor: Sportske.net, 16.Dec.2018, 16:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta je uradio Kristijano? Alegri ne gleda penale...

Mnogo prašine se podiglo nakon derbija u Torinu.

Juventus je sinoć pokazao ko je gazda Torina, dobili su derbi, a jedini strelac na meču bio je Kristijano Ronaldo, koji je gol za pobedu svog tima postigao sa bele tačke.

"Nisam video penal, okrenuo sam leđa. Retko kad gledam penale, da budem iskren", rekao je Alegri nakon meča.

"Moram sam da pitam igrače da se žrtvuju. To nije smela da bude utakmica sa puno golova. Kada je Torino >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << spustio tempo, mi smo preuzeli kontrolu nad utakmicom. Činjenica da smo igrali sve bolje kako je meč odmicao pokazuje našu psihičku snagu."

Kristijano je rekao da je srećan što je postigao gol i da je vrlo snažno šutirao, pa golman nije mogao da odbrani.

Iako je Ronaldo veliki profesionalac i svoje telo održava 100% spremnim, i on će morati da odmori kako je rekao Alegri.

"Ronaldo je veliki profesionalac. On stvarno pazi na detalje, ali ja sam mu već rekao da će propustiti neku od narednih utakmica. Biće to protiv Rome, Atalante ili Sampdorije", rekao je Alegri.

Juventus u novoj sezoni gura po planu. Mnogi veruju da su u Seriji A već napravili prednost dovoljnu za odbranu titule, a u ponedeljak će saznati ko ih čeka na startu eliminacione faze Lige šampioa.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Macari kuka, da li je njegov tim oštećen protiv Juventusa?

Izvor: Sportske.net, 16.Dec.2018

Trener Torina misli da rezulat nije realan...Sinoć je odigran derbi Torina, a Juventus je golom Ronalda sa bele tačke slavio i pokazao svima ko je gazda u gradu ...Ipak, trener Torina smatra da je ovo nepravedan rezultat i da je njegov tim zaslužio makar bod. Macari matra i da je njegov tim zaslužio...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.