Baloteli bacio petardu nasred svlačionice VIDEO

Izvor: B92, 06.Mar.2024, 20:34

Baloteli bacio petardu nasred svlačionice VIDEO

Da je teško svakoj ekipi u kojoj se nalazi Mario Baloteli odavno je poznato.

Italijan tokom cele svoje karijere se nikako smirio, već je u svakom klubu pravio određen skandale i neke nepromišljene poteze.

Tako je sada bilo i u Turskoj.

Mario je od ove sezone član ekipe Adane Demirsport, gde je imao dosta problema. On je sklonjen iz ekipe zbog neslaganja sa upravom kluba, da bi onda posle nekog vremena bio vraćen u tim, da bi u prvom meču od povratka >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u ekipu postigao pogodak koji je njegovoj ekipi doneo pobedu.

Taj gol i pobedu je proslavio na krajnje neobičan način.

Naime Baloteli je pred punom svlačionicom zapalio i bacio petardu, koja je eksplodirala nasred prostorije, svi igrači su ostali šokirani, ali kada imate Super Marija u ekipi morate biti spremni na sve.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.