Balo nikome ne ostaje dužan, ovo je njegov odgovor Kjeliniju!

Izvor: Sportske.net, 09.Maj.2020, 16:53

'Balo' nikome ne ostaje dužan, ovo je njegov odgovor Kjeliniju!

Štoper Juventusa ekspresno dobio odgovore.

Kjelinijeva knjiga je već uzburkala Apenine.

Prvo je potkačio Felipea Mela kako nema poštovanje za saigrače na šta mu je Brazilac odgovorio kako je kapiten Juventusa i dalje ljut zbog par 'šamara' kada je vezni igrač nastupao za Galatasaraj te izbacio "staru damu" iz LŠ.

Kjelini nije štedeo ni Balotelija,  napadač ga je u par situacija izneverio.

Nije se dugo čekalo, napadač Breše je odgovorio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sledeće.

"Makar ima iskrenosti i hrabrosti da kažem stvari lice u licu. Ko zna šta će reći u budućnosti o svojim trenutnim saigračima, čudni kapitenu. Ako ovo znači biti šampion, onda ja biram da ne budem jedan od njih. Nikada nisam iskazao nepoštovanje prema dresu Italije", izjavio je Baloteli za italijanske medije.

Biće interesantan duel Kjelinija i Balotelija na terenu ukoliko dođe do nastavka Serije A.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

NIJE SE DUGO ČEKALO: Baloteli i Melo BRUTALNO odgovorili na PROZIVKE Kjelinija!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Maj.2020

Ekspresna reakcija...Prvotimac Juventusa Đorđo Kjelini objavio je autobiografiju u kojoj je javno kritikovao napadača Breše Maria Balotellija i aktuelnog defanzivca brazilskog Palmeirasa Felipea Mela (više pročitajte OVDE)...Baloteli i Melo su svojevremeno bili saigrači Kjeliniju u timu Stare...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.