Brazilac nije časio časa, žustar odgovor kapitenu Juventusa!

Izvor: Sportske.net, 09.Maj.2020, 15:16

Brazilac nije časio časa, žustar odgovor kapitenu Juventusa!

Nije dobro prihvatio iskrenost Đorđa Kjelinija, pale su teške reči.

Preneli smo danas, kapiten Juventusa Đorđo Kjelini je u svojoj biografiji govorio o dvojici saigrača koje nije mogao da podnese, Mariju Baloteliju i Felipeu Melu.

Za Brazilca je rekao da je "najgori od najgorih", OVDE pročitajte šta je sve kapiten "Stare dame" napisao o svom bivšem saigraču.

Njegove reči stigle su i do Mela, koji je imao spreman odgovor.

" >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Voleo bih da znam na koje incidente misli.

Kada sam bio u Torinu, imao sam poštovanje prema svima: saigračima, direktorima, čitavom Juventusu generalno. U ovom trenutku doduše nemam poštovanja za njega. I nikada i neću imati.

Kaže da bi Balotelija trebalo ošamariti i da sam ja najgori od najgorih koji je uvek bio spreman za tuču? Pa, on je uvek bio kukavica koja bi se umokrila...

I pored toga, suviše je lako pisati prljavštine o nekom u knjizi. Možda je "ovaj defanzivac" još ljut na mene jer, kada sam otišao u Galatasaraj, lupili smo Juventusu par "šamara" i izbacili ih iz Lige šampiona. Ili možda što je Inter osvojio sve, a ja sam Interista.

Takav je Kjelini, uvek glumi da je najveći... Takođe su me podsetili da smo dobili Italiju sa 3:0 2009. godine na Kupu konfederancija, koji je Brazil na kraju i osvojio. Možda je ljut i zbog toga, jer ništa nije osvojio na međunarodnom nivou sa Italijom
", bez dlake na jeziku bio je Felipe Melo.

Čeka se odgovor Marija Balotelija...

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

'Balo' nikome ne ostaje dužan, ovo je njegov odgovor Kjeliniju!

Izvor: Sportske.net, 09.Maj.2020

Štoper Juventusa ekspresno dobio odgovore...Kjelinijeva knjiga je već uzburkala Apenine...Prvo je potkačio Felipea Mela kako nema poštovanje za saigrače na šta mu je Brazilac odgovorio kako je kapiten Juventusa i dalje ljut zbog par 'šamara' kada je vezni igrač nastupao za Galatasaraj te izbacio...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.