Bajern prekinuo crni niz

Izvor: B92, 26.Nov.2016, 21:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bajern prekinuo crni niz

Fudbaleri Bajerna pobedili su na svom terenu Bajer Leverkuzen sa 2:1, u derbiju 12. kola nemačke Bundeslige.

Tim Karla Ančelotija je ovom pobedom prekinuo seriju od tri uzastopne utakmice bez trijumfa u svim takmičenjima i sa 27 bodova ponovo se približio vodećem Lajpcigu na samo tri boda zaostatka.

Nisu Bavarci blistali ni na ovom meču, ali ej ipak osvojili tri boda što je njima i najvažnije u ovom trenutku.

Mrežu gostiju načeo je bivši igrač Barselone >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Tijago Alkantara koji je u 30. minutu pogodio. Ipak, na poluvremenu je bilo nerešeno, a krivac za to je Čalhanoglu koji je u 35. minutu bio strelac posle asistencije Branda.

U nastavku je Bajern brzo stigao do nove prednosti i ispostaviće se pobede. Kimih je uputio dobar centaršut, a Mats Humeles je overio trijumf Bajerna.

Ekipa iz Leverkuzena pretrpela je šesti poraz u sezoni i sada je na dvetom mestu sa 16 bodova.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Henes se vratio, Bajern pobedio

Izvor: Mondo, 26.Nov.2016

Bavarci nastavili trku sa Lajpcigom za prvo mesto...Posle dva poraza u nizu i remija pre toga (Hofenhajm 1:1, Borusija Dortmund 0:1, Rostov 2:3), Bajern je došao do pobede...U meču 12. kola Bundeslige savladan je Bajer Leverkuzen 2:1, tako da su Bavarci nastavili trku sa Lajpcigom za vrh tabele...Foto:...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.