Bajern na pripremama pobedio 27:0

Izvor: B92, 18.Jul.2023, 21:41

Bajern na pripremama pobedio 27:0

Fudbaleri Bajerna nastavili su pripreme za novu sezonu na impresivan način.

Izabranici trenera Tomasa Tuhela odigrali su prijateljski meč sa nižerazrednim Rotah-Egernom i pobedili sa neverovatnih 27:0.

Po pet golova postigli su Marsel Sabicer i Džamal Musijala, četiri je postigao Tel, tri Serž Gnabri, dok su se po jednom u listu upisali Dejvis, Lajmer, Mazraui, Upamekano, Sane, Gereiro, Gravenberh, Koman i Mane.

Zanimljivo je da su tako nadmašili rezultat >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << iz 2019. protiv istog tima kada su na letnjoj utakmici slavili sa 23:0.

Tomas Tuhel svakako može biti zadovoljan kako idu pripreme i zalaganjem svih članova tima.

Sve to dogodilo se u danu kada je Bajern dobio novog sportskog direktora i kada je potvrđen stransfer Kim Min Džaea iz Napolija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.