Bajern i Valensija zagrizli za Tadića, Ajaks odoleva

Izvor: B92, 24.Feb.2019, 11:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bajern i Valensija zagrizli za Tadića, Ajaks odoleva

Reprezentativac Srbije Dušan Tadić na meti je nekoliko evropskih klubova.

Odlične igre u dresu reprezentacije kao i u redovima Ajaksa, u koji je letos stigao iz Sautemptona, zainteresovale su mnoge klubove.

Španski mediji su preneli da je zainteresovana Sevilja, ali praktično, klub sa "Ramon Sančez Pishuana" gotovo da nema nikakve izglede da ga dovede, jer ima i jačih ponuda.

Kada je reč o La Ligi, ozbiljno je zainteresovana Valensija, koja veruje da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bi Tadić mogao odlično da se snađe u španskom fudbalu i bude jedna od zvezda tima sa "Mestalje".

Međutim, problem im predstavlja činjenica da se za Tadićeve usluge sve više raspituju i čelnici Bajerna, koji su oduševljeni podatkom da je srpski fudbaler postigao 24 gola i 13 asistencija na 37 utakmica u ovoj sezoni.

Bavarci narednog leta planiraju ozbiljno renoviranje tima s obzirom na činjenicu da imaju dosta starijih igrača, poput Franka Riberija ili Arjena Robena, umesto kojih bi Tadić mogao da zaigra.

Naravno, o svemu će se pitati i Ajaks koji je svestan da u svojim redovima ima "keca u rukavu" i da zahvaljujući njemu postižu dobre rezultate.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.