Bajern – Crvena zvezda 62:57 (treća četvrtina)

Izvor: RTS, 12.Nov.2015, 23:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bajern – Crvena zvezda 62:57 (treća četvrtina)

Košarkaši Crvene zvezde u okviru 5. kola Evrolige kao gosti igraju s Bajernom u Minhenu, gde će u dvorani "Audi dom" pokušati da zabeleže drugu pobedu u Evroligi ove sezone, a prvu na strani.
21.48 - Nastavljen meč u " >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Audi domu", Kvinsi Miler svojim novim košem smanjuje rezultat na 43:40. 
21.31 - Poluvreme, Bajern - Crvena zvezda 43:38. Ulaskom Vladimira Štimca početkom druge četvrtine Zvezda je nastavila sa napadom na koš Bajerna. Onda je usledio pad u igri "crveno-belih" što su izabranici Svetislava Pešića iskoristili da preokrenu rezultat i ostvare prednost koju su i zadržali do isteka prvog poluvremena. Crveno-bele predvode Vladimir Štimac sa 13, Maik Cirbes sa 10, i Kvinsi Miler sa 7 poena. U redovima Bajerna najefikasniji je Duško Savanović sa 10 poena.  
21.06 - Prva deonica završena je nerešenim rezultatom - 19:19. "Crveno-beli" su odlično otvorili meč i lakim poenima Cirbesa i Milera sredinom četvrtine došli do vođstva 18:7. Onda je usledila serja Bajerna 11:0 kojom su domaći igrači vratili rezultatski priključak.
20.45 - U Minhenu počeo meč 5. kola Evrolige između Bajerna i Crvene zvezde. Početna petorka za Zvezdu: Cirbes, Lazić, Miler, Tompson I Jović. Sa druge strane Svetislav Pešić se odlučio za Tomspona, Renfroa, Đedovića, Savanovića I Tejlora.

Crveno-beli će pokušati da u dvorani "Audi dom" zabeleže drugu pobedu u Evroligi ove sezone, a prvu na strani, protiv rivala čije boje brane četvorica košarkaša sa ovih prostora, Savanović, Micić, Kovačević, kao i Đedović, koji je ove sezone jedan od nosilaca igre minhenskog tima.
Tim srpskog stručnjaka Svetislava Pešića igra veoma dobro u dosadašnjem toku sezone u Evroligi. Imaju skor 2-2, a dva poraza u gostima od Fenera i Reala bila su krajnje nesrećna.
Utakmica 5. kola A grupe Evrolige između Bajerna i Crvene zvezde igra se u četvrtak u Minhenu od 20.45.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Miler o "skalpu" Bajerna: Pobedili smo kao tim, još se navikavam na evropska pravila

Izvor: Blic, 12.Nov.2015

Košarkaš Crvene zvezde Kvinsi Miler rekao je da je timska igra presudila u pobedi nad Bajernom u Minhenu sa 90:79..."Igrali smo zajedno i timski, to je bila prava razlika u odnosu na neke prethodne mečeve. Navikavam se i dalje na igru u Evropi iako ima problema, trudim se da se što pre uigram i naviknen...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.