Bacio vino na Junajted, uhapsili ga

Izvor: B92, 24.Nov.2014, 13:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bacio vino na Junajted, uhapsili ga

Jedan navijač Arsenala uhapšen jer je navodno bacio crno vino na klupu Mančester Junajteda tokom utakmice dva kluba u Londonu u subotu.

Taj incident se desio dok su ’Crveni đavoli’ proslavljali prvi od dva gola u trijumfu sa 2:1 nad ’Tobdžijama’.

Engleski mediji prenose da su članovi Junajteda prijavili da su poprskani vinom, što je dovelo do svađe između navijača Arsenala i gostujućeg >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << tima.

Zahvaljujući snimcima sa stadiona, policija je uspela da identifikuje osobu koja je bacila vino i ona je uhapšena. Iz Arsenala su objavili da će sarađivati sa policijom i da će zabraniti pristup stadion toj osobi ako bude ustanovljena krivica.

To nije prvi put da iz Junajteda nisu bili zadovoljni zaštitom na „Emiratima“, pošto su klupe smeštene ispred tribina, bez ikakve zaštite. Poznato je da je 2008. godine ser Aleks Ferguson čak rekao da su članovima njegovog tima potrebni šlemovi u Londonu.

Prošle godine smo imali neprijatno iskustvo. Tačnije, mislim da je bilo grozno. Previše je sve otvoreno za moj ukus, a to ne bi trebalo da se dešava kada gradite moderne stadione. Potrebni su vam šlemovi. To je loše planiranje, jer ne pružate dovoljnu bezbednost stručnom štabu gostujućeg tima i igračima na klupi“, rekao je Ferguson tada.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen Arsenalov navijač "veseljak"

Izvor: Mondo, 24.Nov.2014

Arsenalov fan polio je igrače na klupi Mančester junajteda vinom tokom meča Premijer lige na Emirejtsu zbog čega je završio iza rešetaka...Foto: Guliver/Getty/Thinkstock..Navijač Arsenala uhapšen je pošto je tokom utakmice Premijer lige u subotu polio crvenim vinom fudbalere i članove stručnog...

Nastavak na Mondo...

Uhapšen zbog bacanja vina na đavole

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Nov.2014

Navijač Arsenala uhapšen je jer je, navodno, bacio crveno vino na klupu Mančester junajteda tokom utakmice dva kluba u Londonu. Taj incident desio se dok su "crveni đavoli" proslavljali prvi od dva gola u trijumfu od 2:1...Mediji prenose da su članovi Junajteda prijavili da su poprskani crvenim...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.