Babović stiže posle Božića, Drinčić ponovo na meti AEK-a

Izvor: MozzartSport.com, 04.Jan.2015, 10:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Babović stiže posle Božića, Drinčić ponovo na meti AEK-a

Iskusni vezista ugovorio treći povratak u Humsku, čelnici Partizana nadaju se „masnom“ obeštećenju za Nikolu Drinčića

Nema odmora dok traje Partizanova obnova. Novo rukovodstvo crno-belih očigledno nije mnogo praznovalo prethodnih dana, jer je prema pisanju dnevnog lista Sport utanačilo transfer nekadašnjeg kapitena kluba Stefana Babovića.

Lucidni vezista tokom jesenje polusezone bio je jedan od najboljih igrača Jelen Superlige, na njegovim kvalitetima >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je počivala igra Voždovca... Došlo je vreme da se Babović treći put vrati u matični Partizan. Istina, on je u razgovoru za Sport istakao da još ništa nije gotovo obzirom da je i u prethodna dva prelazna roka bio na pola koraka od Humske, pa je transfer propao. Nekadašnji reprezentativac trebalo bi da se obaveže na vernost Partizanu posle božićnih praznika

„Pričao sa sa kim je trebalo“, kratak je bio Babović.

On stiže u Partizan kao velika želja trenera Marka Nikolića i potpredsednika Tumbakovića. Sportski sektor kluba iz Humske narednih dana moraće da se pozabavi i ponudom AEK-a za Nikolu Drinčića. Klub iz Atine ponovo je zagrizao za iskusnog zadnjeg veznog igrača i u njemu vidi važnog aduta u misiji- povratak u elitu.

Naravno, u Humskoj nisu raspoloženi da prodaju fudbalera koji je bio najjači šraf u prethodnom periodu. Smekšalo bi ih samo „masno“ obeštećenje...

(Foto Star Sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.