BUTULIJA: ZVEZDI SU POD HITNO POTREBNE PARE!

Izvor: Kurir, 24.Jun.2011, 19:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BUTULIJA: ZVEZDI SU POD HITNO POTREBNE PARE!

BEOGRAD - Trener rukometaša Crvene zvezde Igor Butulija rekao je danas da su tom klubu "što pre potrebne pare", kako bi se stvorio tim za "trofeje i takmičenje u regionalnoj ligi".

"Ako pare i ljudi što pre ne uđu u klub, nećemo uspeti da napravimo ekipu za trofeje i takmičenje u regionalnoj ligi, a to bi bila velika 'blamaža'", kazao je Butulija agenciji Beta.

On je dodao da rukometna sekcija Zvezde >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << ima obećanje Sportskog društva i fudbalskog kluba da će se pomoć stići.

"Ulaskom u regionalnu ligu otvara se velika šansa. Imamo obećanja od Sportskog društva i fudbalskog kluba da će se ozbiljno uključiti u rešavanje kadrovskih i finansijskih problema. Njihova želja da pomognu nije sporna, ali nemamo puno vremena", rekao je Butulija.

Trener crveno belih istakao je da "ne može više da radi u ovim uslovima".

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.