Izvor: HotSport.rs, 30.Jan.2015, 23:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BUNDESLIGA: ‘Vukovi’ rastrgli Bavarce (VIDEO)

U premijernom kolu prolećnog dela Bundeslige drugoplasirani Volfsburg je demolirao lidera šampionata Bajern Minhen 4:1 (2:0).

Bavarcima su lekciju očitali Dorst i De Brujne sa po dva postignuta gola. „Vukovi“ su načeli Bajern već u četvrtom minutu kada je De Brujne uposlio Dorsta, a ovaj savladao Nojera. Na odmor Volfsburg je otišao sa dva gola prednosti. Strelac je ponovo bio Dorst, a ovoga puta Holanđanin je postigao gol >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << za špice.
Kada su svi pomislili da će četa Gvardiole krenuti da melje u drugih 45. minuta, usledio je novi šok. Odbrana Bavaraca je ostala visoko, De Brujne je dobio jednu loptu u prostor, izašao je sam na Nojera i savladao ga po treći put. Igrao se 53. minut. Samo dva minuta kasnije Bernat je smanjio na 3:1, ali je De Brujne u 75. minutu stavio šlag na tortu.
Bundesliga, 18. kolo:

Petak:
Volfsburg – Bajern Minhen 4:1 (2:0)
(Dorst 4, 45+2, De Brujne 53, 75 – Bernat 55).
Subota:
Frajburg – Ajntraht Frankfurt
Hamburger – Keln
Majnc – Paderborn
Šalke – Hanover
Štutgart – Menhengladbah 15.30
Bajer L – Borusija D
Nedelja:
Verder – Herta 15.30
Augsburg – Hofenhajm 17.30
hotsport.rs 

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

"Vukovi" očitali lekciju Bajernu!

Izvor: RTS, 30.Jan.2015

Fudbaleri Volfsburga savladali su na svom terenu Bajern sa 4:1 i na najbolji način otvorili prolećni deo Bundeslige. Dost i De Brujne dvostruki strelci za domaće, dok je Bernat bio jedini strelac za Bavarce. . .Nastavljen...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.